Príčiny 20 000 obetí covidovej operácie

Chorobopis každého zomrelého, ktorý bol identifikovaný ako obeť covidu, mal byť dôkladne preskúmaný a mali byť prešetrené okolnosti a príčiny úmrtia. Nie len chorobopis, ale prípadne aj vykonať exhumáciu.  Každý jeden prípad môže byť potenciálna vražda alebo podvod.

Práve z úcty k obetiam treba všetko dôkladne vyšetriť a tí, ktorí to kryjú, sú zločinci čo majú za ušami a chcú to zamiesť pod koberec. Bol to covid a nech už do toho nikto nerýpe. Lebo by to mohlo začať páchnuť. Ako mŕtvola, ktorá byť mŕtvolou nemusela.

Definícia obetí podľa príčiny úmrtia.

  • Skutočné obete covidu. Podľa mňa do 20% z celkového množstva.
  • Úmrtia na chrípku a zápal pľúc, tak ako v každom roku.
  • Úmrtia spôsobené neposkytnutím základnej zdravotnej a urgentnej pomoci.
  • Ľudia, ktorí by zomreli aj tak.
  • K obetiam boli pripočítaní aj ľudia, ktorí zomreli tesne po očkovaní. Takto len v jednom domove dôchodcov z 12 zomrelo 8. Čo bola pravá príčina ich úmrtia?

Nezabúdajme, že ľudia boli identifikovaní ako obete covidu len na základe testu aj keď zomreli na infarkt, zápal slepého čreva alebo rakovinu.

Organizačná štruktúra a riadenie operácie covid.

  • Skorumpovaní štátny úradníci, ktorí boli do korupčných schém rôzneho charakteru zapojení už skôr pri iných príležitostiach. To nemusia byť len akcie významu covid. Ich servilnosť a ochota spraviť všetko pre peniaze bola preverená.
  • Skorumpovaní doktori a pracovníci zdravotníctva. Tí poctiví zdravotníci vedia aká je väčšina ich kolegov.
  • Mediálna manipulácia a vytváranie strachu. Nafukovanie počtu chorých, neposkytovanie úplných informácií, zavádzanie. Spochybňovanie informácií, ktoré by ľuďom pomohli vrátane účinných liekov, očierňovanie odborníkov a ich ignorácia a nevpustenie do mediálneho priestoru.
  • Nadnárodné riadenie a koordinácia organizáciami ako napríklad WHO, ale aj inými viac alebo menej známymi.

Použité nástroje.

  • Laboratórne vytvorený vírus. Jeho použitie na miestach s vyšším počtom ľudí. Iné spôsoby šírenia.
  • Testy, ktoré mohli ľudí infikovať alebo preukazovať falošnú pozitivitu. Je známe, že na rôzne obdobia boli pripravené rôzne sady testov.
  • Neliečenie ľudí alebo ak, tak až vtedy, keď choroba prepukla naplno a človeka už nebolo možné zachrániť.
  • Používanie nevhodných liečebných postupov a liekov.
  • Ignorovanie a nepoužívanie účinných liekov a liečebných postupov.
  • Zastrašovanie a zosmiešňovanie doktorov, ktorí navrhovali lacné a účinné liečenie, ktorým dosiahli vysokú úspešnosť a zachránili kopec ľudí. Pamätáte si ich?
  • U nás známe a slávne celoplošné testovanie v psom počasí, kedy ľudia ochoreli prirodzene a zároveň boli použité určité testy atď. Toto nemôžeme ignorovať, ak potom dostali mnohí zápal pľúc.

Celý podvod bol založený na testoch, ktorých spoľahlivosť bola okolo 10%, čo dokazujú viaceré štúdie.

  • Falošné testy pomohli vystrašiť obyvateľstvo, manipulovať množstvá nakazených, zavádzať drakonické opatrenia a tie potom zmierňovať ako odmenu za očkovanie.
  • Ak bol človek pozitívny, tak ho v nemocnici neošetrili tak ako v stredoveku, keď bol malomocný.
  • Na základe falošne pozitívneho testu, ľudia miesto do práce, veselo vysedávali doma alebo chodili na cyklotúry, a pritom im išiel plat. Štátu z toho vznikli obrovské výdavky. Viď okrem iného inflácia.
  • Astronomické sumy stáli štát aj testovacie stanice a všetko okolo nich.

Nemocnice dostávali príplatky za covidových pacientov. Toto bol tiež veľmi účinný korupčný nástroj, z ktorého štát taktiež poriadne krvácal.

  • Takže okrem covidových, mali mnohé nemocnice väčšinu nie covidových pacientov, lebo z toho pekne kvapkalo a tým boli kapacity naplnené.

Respirátor ako vírusová, baktériová a plesňová nálož.

  • Spôsob používania respirátora, manipulácia s ním spôsobovali, že sa z neho stala zdraviu škodlivá pomôcka. Iste si pamätáte, že osveta, ako ho správne používať, prakticky neexistovala. A ak áno, tak len vo veľmi skrytej forme. Nebolo to dôležité, ako správne používať ochrannú pomôcku, keď ide všetkým o život? Mali to v médiách omieľať od rána do večera. Ale neomieľali. Prečo asi?
  • V čom respirátor fungoval perfektne, bolo zabraňovanie dýchaniu, čiže telo sa správne neokysličovalo a tým nedochádzalo ku čisteniu toxických látok, čo malo blahodarný účinok na oslabenie organizmu, jeho imunity a následnú chorobu.

Ďalšie dôležité faktory.

  • Zlý zdravotný stav obyvateľstva.
  • Zlá kondícia, obezita, cukrovka.
  • Organizmus zničený nadmerným užívaním liekov.
  • Nesprávne stravovanie a životospráva.
  • Nevedomosť.
  • Nepoužívanie rozumu a stádovitosť.
  • Ľahká manipulovateľnosť.
  • Lenivosť, ľahostajnosť, chamtivosť, zlomyseľnosť, závisť.
  • Strach.

Je to dôležité, aby sme to chceli prešetriť a aj prešetrili. Aby sa odhalili chyby, zlé postupy, ale aj nekalé činy a úmysly. Ak to urobíme, tak sa môžeme volať ľudia a môžeme zabrániť nejakej ďalšej pohrome, ktorá môže mať za následok násobne viac obetí. Možno už číha za rohom a využije našu nevedomosť, lenivosť a ľahostajnosť. Ak nás zastihne nepripravených, čia to bude chyba?

WHO IS WHO? Zdroj nákazy a nebezpeční vtáci

Je to naozaj dojímavé, ak si v dnešnej dobe, kedy každých päť sekúnd zomrie vo svete jedno dieťa od hladu, niekto robí o mňa a moje zdravie takú „náramnú a úprimnú starosť“ a vehementne sa pokúša dotlačiť všetky štáty do koncentračného tábora, takzvanou pandemickou zmluvou.

Pandemická zmluva je dohoda, kedy si taká podlá a nekompetentná organizácia akou je WHO, uzurpuje právo určovať a diktovať pravidlá jednotlivým štátom v prípade, keď nastane pandémia, ktorú sa chystajú pravdepodobne vytvoriť sami. Rovnako ako tú covidovú.

Vytvoria problém a následne majú riešenie, respektíve spôsob liečenia.

WHO mi pripomína príbeh sklenára a jeho syna, keď syn v noci rozbíja na domoch a obchodoch okná, ráno sa ako na zavolanie zjaví otec, a poškodené okná zasklí. Všetci sú spokojní a šťastní. Aj očkujúci, aj očkovaní.

Takže by určovali podmienky pohybu obyvateľstva, prevencie a liečby, čiže aplikácie otráv a jedov a iných drakonických opatrení, s cieľom zotročenia a likvidácie obyvateľov tejto planéty.

Pripomeňme si celoplošné testovanie, ktoré bolo raketovým štartom do pandémie. Podstatné otázky:

  • Čo obsahovali tie testy, ktorými sa vám špárali až v mozgu? Veď nato, aby zistili či ste chorí, by stačil ster z krku. Ak ale chceli ľudí niečím nakaziť, tak to museli aplikovať inde ako do tráviaceho traktu, lebo tam by to kyseliny zlikvidovali a úspešnosť by bola nízka.
  • V akých podmienkach sa testovalo? V takých, aby na chrípku ochorel aj ten, čo bol zdravý ako repa.
  •  A aký bol výsledok testov? Taký, aký chceli, pretože testy boli vyrobené tak, aby reagovali rôzne.
  • Koho to bol nápad a kto to logisticky zabezpečoval? Áno, vyzerá to, že to bol spontánny nápad blázna, a tak nejak to zariadili, ale za tým sa skrýva niečo viac.

Táto „atómovka“ mala odštartovať proces, ktorý by nás zomlel všetkých. Ale nezomlel. Tento plán nevymyslel Matovič, len ho zrealizoval za pomoci cirkusových klaunov v maskáčoch a bielych plášťoch.

Pozrite sa na Izrael. Zaočkovali tam vyše 90% obyvateľstva a teraz, keď všetkým zrôsolovatel mozog, tak „humanitárne“  bombardujú a masakrujú Gazu aj s jej obyvateľstvom a ani pritom okom nemrknú.

Takže my sme už teraz mali byť „humanitárne“ zomletí na fašírky v zákopoch na Ukrajine.

Vrabce začali čvirikať, že vo vzduchu začína poletovať nejaká vtáčia chrípka. Skúste zabiť jednu sliepku a ľudia vám to spočítajú. Samozrejme, že už teraz majú „predvídavo“ pripravené milióny vakcín proti vtáčej chrípke. Môžete ich napichať do zadku tomu podarenému generálnemu tajomníkovi WHO, zvanému Čert a aj Gatesovi.

Robia všetko preto, aby vytvorili potravinovú krízu.

Vytlčenie chovov hydiny by bol len jeden zo systematických krokov. Už teraz je zrejmé, že bude nedostatok pšenice, pretože Ukrajina už žiadnu v najbližších rokoch nevyprodukuje, určite nie v objemoch ako pred vojnou, a Rusi tú svoju predajú inde.  Európa má smolu. Preto som písal, aby sme nelenili a postarali sa o to čo budeme jesť. Keď príde kríza, tak nám nikto nepomôže a každý bude ratovať hlavne seba.

Nový návrh znenia pandemickej zmluvy je nasledovný.

Dobre ma počúvajte vy podliaci z WHO. Dajte mi svätý pokoj a nepribližujte sa ku mne ani na tisíc kilometrov. Nikdy som vás nepotreboval a ani nebudem.

Zrušme WHO a problém sa vyrieši. Zmizne covid a zostane bežná chrípka.

Zo smetiska prišla, na smetisko dejín odišla

Dva zápisy prvej a poslednej Zuzany do Guinessovej knihy rekordov.

  • Prvý titul: Prezident, ktorý pre krajinu a ľudí neurobil vôbec nič.
  • Druhý titul: Prezident, ktorý všetko čo urobil, urobil proti ľuďom a štátu, v ktorom zastával svoj úrad.

Zagratulujme si teda, že jej volebné obdobie už konečne skončilo a zaželajme si, aby sme na ňu čo najskôr zabudli a taktiež, aby nás nočné mory a zlé sny dlho neprenasledovali.

Zabudnime na tohto naničhodného človeka, ale zapamätajme si, čo robil, ako sa dostal do úradu a ako sa ľudia nechali oklamať. Táto osoba predsa nemala žiadne morálne ani odborné predpoklady byť dobrým prezidentom. Rovnako ako Matovič byť normálnym premiérom.

Načo sa teda tieto figúry zjavili na politickej scéne? Na to, aby dali ľuďom kladivom do čela, a tí sa už konečne prebrali, začali rozmýšľať a niečo robiť. Aby len nečakali, čo za nich druhí rozhodnú a nežili ako mátohy.

Dajme teda bodku za touto tragikomédiou, utrime si slzu a kvapku potu tohto trápneho trápenia. Urobme za ňou takú istú bodku, akú chcela urobiť za Slovákmi táto čierna vdova, keď nás chcela vyhubiť očkovacím jedom. Som o tom presvedčený, že ona si ho aplikovať nenechala. Ak sa chcete presvedčiť vy očkovaní, tak si porovnajte jej a váš rozbor krvi. Určite vám ho neodmietne poskytnúť táto „úprimná a citlivo vnímajúca osoba“.

Nie je to pre vás podstatné? Malo by byť.  Čo ak vás nabádala s falošným pátosom a vážnosťou na niečo, o čom vedela že je nebezpečné a sama to nechcela?

Očkovaní zomierali a zomierajú viac ako neočkovaní, sú chorľavejší a ľahšie podľahnú ďalšej prípadnej pliage, ktorú na nás chystajú, pretože ich imunitný systém je zaťažený bojom s obsahom predchádzajúcej vakcíny. Prečo píšem s obsahom? Lebo ani čert nevie, čo obsahovala.

Vakcína nezabraňovala prenosu vírusu!

Toto je veľmi podstatný fakt, lebo zabránenie prenosu z človeka na človeka, bol jedným z hlavných motívov a argumentov samotného očkovania. Na základe tejto informácie nebol umožnený neočkovaním ľudom voľný pohyb. Samotné deti bránili kontaktu vnúčat so starými rodičmi, ktorí aj pod týmto tlakom, pretože chceli vidieť svojich najbližších a nechceli byt osamotení, sa nechali zaočkovať. Týmto boli oklamaní a mnohí na to doplatili životom, pretože ich slabý organizmus, postihnutý viacerými ochoreniami, nezniesol nápor tejto gebuziny zvanej vakcína. Gebuziny, ktorú propagovali hlúpe gebule.

Prezidentka, ktorá chcela vyhubiť vlastný národ?

Produkujme potraviny a iné reálne hodnoty

Každý by sa mal sám zamyslieť nad tým, či je tvorcom reálnych hodnôt.

Prečo platíte striebrom za to, čo nie je chlieb, a driete za to, čo nesýti?

Nie len z chleba žije človek, ale z každého slova, ktoré vychádza z Božích úst.

Sú to dva výroky, ktoré sa vzájomne dopĺňajú.

Pod reálnou, nemám na mysli len materiálnu, ale aj duchovnú hodnotu. Materiálna a duchovná hodnota sú dve strany jednej mince. Nikto predsa nemôže zazlievať niekomu pestovanie pšenice, ktorá je v konečnom dôsledku pokrmom pre ostatných.

V tomto našom svete sa ľudia venujú čoraz viac činnostiam bez nejakého hlbšieho významu. Len tak automaticky alebo pre zisk. Prehadzovaním papierov z kopy na kopu, vypĺňaním zbytočných formulárov, prognózami o nesmrteľnosti chrústa, štatistikou prechodu žiab cez cestu a inými zbytočnosťami.

Ľudia chcú produkovať zisk zo vzduchu, predávajú vodu v koši. Ak niekto niečo vyrobí, tak na tom ďalších desať subjektov v poradí chce bezprácne zarobiť.

Navýšia cenu bez nimi pridanej hodnoty.

Prečo sú potraviny také drahé? Prečo cena všetkého tak rastie? Pretože dopyt je vyšší, ako ponuka. Viac ľudí čaká na produkt, ako ho je ochotných produkovať.

Všetko zlé je na niečo dobré, tak aj vyššia cena potravín je príležitosťou pre tých, ktorí by sa chceli pustiť do pestovania, chovu alebo výroby potravín. Samozrejme, že aj ich distribúcia a predaj sú príležitosťou. Sťažujeme sa, že supermarkety cenu predražujú a výrobcovi zostáva minimálny zisk. Čo takto predajne patriace producentom potravín? Nie je to tak dávno, čo som sa chcel stretnúť s veľkým pestovateľom plodín. Nemal čas, že mu mám poslať email, že čo chcem. Ja nechcem nič. Chcel som len navrhnúť nejaký model distribúcie a predaja, čo by možno fungoval.

Stále sme zvyknutí, že potraviny sú síce drahé, ale predsa len sú. Ale čo ak nebudú a bude ich nedostatok? Čo potom, keď budeme hladní? Budeme sa vedieť tak rýchlo preorientovať? Situácia sa vo svete prudko zhoršuje. Počet obyvateľov planéty rastie a prírodné podmienky sa zhoršujú. Suchá, katastrofy, neúroda, jednoducho počasie vyčíňa podobne ako človek.

To niečo z potravín, čo sa vyprodukuje, preplatí ten, kto bude mať na to. Ceny raketovo porastú. Bude fungovať výmenný obchod. Ty mne desať vajec a ja tebe 5 kilo zemiakov. Obaja sú víťazi. Majú si s čím naplniť brucho.

Z bezcenných cenných papierov sa nikto nenaje.

Slovensko má úrodnú pôdu a hlavne pitnú vodu. Radšej budeme montovať, zaťahovať skrutky na autách, robiť administratívu v nekonečných administratívnych budovách a na úrodnej pôde stavať sklady? Aj ja mám taký prenajatý.

Príležitosť nie je len v potravinách, ale aj v remeslách. Dnes je čoraz menej majstrov, ktorí vám niečo opravia, postavia alebo vyrobia. Aj toto sú reálne hodnoty.

Nemôže každý robiť manažéra.

Príležitostí je neúrekom. Len treba pohnúť rozumom a chcieť.

Dobrá skúsenosť s vedením mesta Bratislava

V jednej peknej časti Bratislavy som narazil na nie celkom šťastné umiestnenie smetných nádob a vriec s triedeným odpadom, ktoré pripomínalo skôr smetisko, ako lukratívnu časť mesta. Nazval by som to povedzme Luník X.

Zvoz vriec s triedeným odpadom prebiehal síce raz do mesiaca, ale ľudia sem znášali odpad už od prvého dňa po odvoze, takže vytvárali skládku vriec priamo na chodníku, ktoré tam ležali prakticky celý mesiac, čo spôsobovalo nepekný pohľad, ktorý do civilizovaného sveta nepatrí. Neďaleko tohto miesta je renomovaná a obľúbená škôlka, takže rodičia a hlavne deti, chodili denne okolo tejto nádhery.

Síce sa mi už v minulosti podarilo jednu skládku zlikvidovať, nevedel som však, či budem úspešný aj v tomto prípade, ale podal som na Staré mesto podnet, na riešenie tohto problému. Keďže Staré mesto tieto záležitosti nemá v kompetencii, tak to posunulo na oddelenie na magistráte, ktoré to začalo v spolupráci s OLOm okamžite riešiť.

Na umiestnenie nádob vybrali lepšie miesto, pre triedený odpad umiestnili farebné veľké kontajnery, čiže už žiadne vrecia, a stanovili týždenný režim odvozu, namiesto doterajšieho mesačného. Upovedomili dotknutých obyvateľov o novom režime nakladania s odpadmi aj s plánikom a inštrukciami. Obyvatelia nemusia mesiac skladovať smeti doma, len im stačí pohnúť zadkom a zaniesť plasty alebo papier kedykoľvek do kontajnera.

Vyhralo životné prostredie, čiže my všetci.

 Schopní ľudia, ktorým na tom čo robia záleží, a problém, ktorý nebol riešený roky, odstránili za jeden mesiac.

Kritika je veľakrát namieste, ale v podtóne by malo byť aj vyriešenie nejakého problému. Aby to nebola len nekonštruktívna a útočná kritika, ale spolupráca.

Síce som mal voči mestským úradom v minulosti viaceré výhrady, tak tentokrát musím skonštatovať, že túto neľahkú úlohu zvládli excelentne. Keď k tomu ešte pridám vynovenú Račiansku a Vajnorskú ulicu s modernými zástavkami, opravenými obrubníkmi, chodníkmi, kanálmi a vozovkou, tak musím skonštatovať…

Že sa asi blýska na lepšie časy.

PS: Ešte riešim jeden kráter v ceste na Kolibe, kým si na ňom nejaký cyklista nezláme väz. Pokrivených a oškretých diskov tam už bol určite tucet. Poslal som už dva emaily. Najskôr robili zimnú údržbu, aj keď túto zimu napadlo jedenkrát päť centimetrov snehu. Za chvíľku je ďalšia zima. Potom vyberali novú dodávateľskú firmu. Dúfam, že už vybrali. Skúsim poslať tretí email.  Snáď to zaberie.

Pochopte jedno, nepochopia vás

Veci sa nezmenia iba kritizovaním a rozčuľovaním, ale tým, že ich urobíte inak, a teda podľa seba lepšie.

Čím bude silnejšia aktivita múdrych a poctivých, tým bude klesať vplyv hlupákov a zloduchov. Toto je jediný návod. Tlčhubov a darmožráčov sme tu už mali dosť. Odjakživa tu boli a aj budú. Teraz kvôli nim rezignujeme, budeme nariekať alebo sa hnevať?

Ste dostatočne múdri a inteligentní?

Ak áno, tak si uvedomujete, že snaha o to, aby vás iní pochopili a rozčuľovanie sa nad tým, že prečo vás ľudia nechápu alebo robia veci inak, ako by ste chceli, je len vaša strata času. Keď sa urputne snažíte presvedčiť iných o svojej pravde, tak potom sa naskytá otázka, že či ste naozaj takí rozumní, ak takto strácate drahocenný čas.

Kto ťa nežiada o radu, tomu neraď. Buď ťa nebude počúvať, nepochopí ťa , alebo ho rozzúriš do nepríčetnosti. Hlavne menej chytrý človek má o sebe mienku, že je centrom vesmíru, tak ako mu môže niekto kafrať do života?

Určite ste si museli všimnúť, že ľudia sa líšia úrovňou svojej inteligencie. Už som to dávnejšie spomínal, že inteligencia nie je to, že sa niečo naučíte a potom to papagájujete, ale to, že chápete život a deje vo vzájomných súvislostiach. Takže akýkoľvek vedec, nemusí dosahovať úroveň inteligencie baču. Inteligenciu ste dostali do daru.

Na kvalitu môjho života mám dominantný vplyv ja sám. Ostatní len okrajovo. Inými slovami, som strojcom vlastného osudu. Nie som našťastie dominantne závislý na hlave niekoho iného, ale svojej.

To, či robíte veci správne, alebo ako ich robíte, vám napovedia výsledky vašej práce, ako sa vám v živote darí a aj to, v akom prostredí žijete. Takto sa vieme navigovať a zlepšovať.

Ak sa niekto zaoberá len tým, čo robia iní, čo robia eventuálne zle, nezaoberá sa sebou a nezametá si pred vlastným prahom, tak stráca čas a nenapreduje.

Nikto nie  je dokonalý!

Potom sa môžete pýtať, že načo píšem všetky tie články? Zamýšľam sa nad životom, snažím sa seba navigovať a zdieľať myšlienky s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi z dôvodu, aby sa veci, ktoré nie sú podľa mňa ideálne, blížili k ideálu. 

Prečo sa potom nadmerne zaoberať rôznymi ľuďmi, ako sú politici, novinári a všetkými tými, ktorí dnes najviac rezonujú v éteri? Len do tej miery, aby človek poukázal na odlišnosť svojho pohľadu. Každá nadmerná pozornosť a energia vyvolá odozvu.

Negatívna a agresívna akcia, vyvolá podobnú reakciu.

Múdremu napovedz, hlupáka nechaj tak.

Kovačič kričí, chyťte Kovačiča

Televíziu Markíza bol, a je schopný pozerať len človek s dostatočne gumeným žalúdkom aj hlavou.

Sloboda slova v ponímaní tejto televízie, je chápaná ako nástroj na získavanie čo najväčšieho množstva peňazí, bez ohľadu na poctivosť a morálku. Kto viac platí, ten má pravdu a cez to nejde vlak.

Hovorí sa, že zlo sa zničí samo a tak sa stalo, že niektorí žiaci prerástli učiteľa. Nebola to náhodou samotná Markíza, ktorá generovala týchto dostatočne otrlých, bezcitných a bezcharakterných redaktorov, ktorí bez kože na tvári robili to, z čoho najviac kvaplo? Klamali, prekrúcali, očierňovali, degradovali a informovali len o tom, čo sa im hodilo, čiže boli tendenční a neobjektívni.

Našiel sa žiak, ktorého záujmy boli nad záujmami inštitúcie, ktorá ho vychovala a dala mu príležitosť sa realizovať. On má predsa právo slobodne vyjadrovať názory z ktorých má najviac peňazí. To, že má samotný zamestnávateľ z toho škodu v podobe klesajúcej sledovanosti, ho predsa nezaujíma. Veď robí len to, čo mu hovorí jeho charakter a peňaženka a aj to, na čo bol vychovávaný.

Doteraz mu hovorili, že cynicky klamať za peniaze je demokracia, a teraz mu to zakazujú? Hohohó, tak na to sa pozrieme. My si len tak to klamstvo nenecháme zobrať.

Keď sme už pri tých médiách, ak chcem byť objektívny, tak ma dnes celkom príjemne prekvapili Topky, ktoré objektívne uverejnili informáciu, ktorá otriasa Nemeckom. Muž s nožom napadol organizátorov protestu proti migrácií. Polícia miesto útočníka, pacifikovala ochrancu napadnutého. Paradoxne však útočník napadol aj policajta, ktorý zaisťoval obeť a niekoľkokrát ho bodol v oblasti krku a hlavy, načo policajt zraneniam podľahol.

Otázkou je, že prečo policajti, ktorých tam bola celá kopa, nechali tohto blázna vystrájať, až kým nezapichol ich kolegu? Znova sme pri tom. Obuškami mlátiť bezbranných ľudí zvládnu, ale ak by mali ísť do ostrej konfrontácie, tak naložia do gatí.

Takže “Na telo“ k tomu redaktorovi. Bol to len príjem z televízie alebo aj odniekiaľ inokadiaľ, ktorý vás motivoval ku lživému, zákernému a neobjektívnemu správaniu? Urobili ste si živnosť v cudzom prostredí na presadzovanie svojho záujmu a príjmu v podobe šírenia škodlivých informácií na zákazku?

Mám návrh pán redaktor. Ste slobodný. Vybudujte si Vašu firmu alebo kanál, správajte sa slušne a spravodlivo. Potom sa Vám bude dariť. Možno.

Ak Vám ho YouTrúb len tak nezruší.