Kovačič kričí, chyťte Kovačiča

Televíziu Markíza bol, a je schopný pozerať len človek s dostatočne gumeným žalúdkom aj hlavou.

Sloboda slova v ponímaní tejto televízie, je chápaná ako nástroj na získavanie čo najväčšieho množstva peňazí, bez ohľadu na poctivosť a morálku. Kto viac platí, ten má pravdu a cez to nejde vlak.

Hovorí sa, že zlo sa zničí samo a tak sa stalo, že niektorí žiaci prerástli učiteľa. Nebola to náhodou samotná Markíza, ktorá generovala týchto dostatočne otrlých, bezcitných a bezcharakterných redaktorov, ktorí bez kože na tvári robili to, z čoho najviac kvaplo? Klamali, prekrúcali, očierňovali, degradovali a informovali len o tom, čo sa im hodilo, čiže boli tendenční a neobjektívni.

Našiel sa žiak, ktorého záujmy boli nad záujmami inštitúcie, ktorá ho vychovala a dala mu príležitosť sa realizovať. On má predsa právo slobodne vyjadrovať názory z ktorých má najviac peňazí. To, že má samotný zamestnávateľ z toho škodu v podobe klesajúcej sledovanosti, ho predsa nezaujíma. Veď robí len to, čo mu hovorí jeho charakter a peňaženka a aj to, na čo bol vychovávaný.

Doteraz mu hovorili, že cynicky klamať za peniaze je demokracia, a teraz mu to zakazujú? Hohohó, tak na to sa pozrieme. My si len tak to klamstvo nenecháme zobrať.

Keď sme už pri tých médiách, ak chcem byť objektívny, tak ma dnes celkom príjemne prekvapili Topky, ktoré objektívne uverejnili informáciu, ktorá otriasa Nemeckom. Muž s nožom napadol organizátorov protestu proti migrácií. Polícia miesto útočníka, pacifikovala ochrancu napadnutého. Paradoxne však útočník napadol aj policajta, ktorý zaisťoval obeť a niekoľkokrát ho bodol v oblasti krku a hlavy, načo policajt zraneniam podľahol.

Otázkou je, že prečo policajti, ktorých tam bola celá kopa, nechali tohto blázna vystrájať, až kým nezapichol ich kolegu? Znova sme pri tom. Obuškami mlátiť bezbranných ľudí zvládnu, ale ak by mali ísť do ostrej konfrontácie, tak naložia do gatí.

Takže “Na telo“ k tomu redaktorovi. Bol to len príjem z televízie alebo aj odniekiaľ inokadiaľ, ktorý vás motivoval ku lživému, zákernému a neobjektívnemu správaniu? Urobili ste si živnosť v cudzom prostredí na presadzovanie svojho záujmu a príjmu v podobe šírenia škodlivých informácií na zákazku?

Mám návrh pán redaktor. Ste slobodný. Vybudujte si Vašu firmu alebo kanál, správajte sa slušne a spravodlivo. Potom sa Vám bude dariť. Možno.

Ak Vám ho YouTrúb len tak nezruší.