Zo smetiska prišla, na smetisko dejín odišla

Dva zápisy prvej a poslednej Zuzany do Guinessovej knihy rekordov.

  • Prvý titul: Prezident, ktorý pre krajinu a ľudí neurobil vôbec nič.
  • Druhý titul: Prezident, ktorý všetko čo urobil, urobil proti ľuďom a štátu, v ktorom zastával svoj úrad.

Zagratulujme si teda, že jej volebné obdobie už konečne skončilo a zaželajme si, aby sme na ňu čo najskôr zabudli a taktiež, aby nás nočné mory a zlé sny dlho neprenasledovali.

Zabudnime na tohto naničhodného človeka, ale zapamätajme si, čo robil, ako sa dostal do úradu a ako sa ľudia nechali oklamať. Táto osoba predsa nemala žiadne morálne ani odborné predpoklady byť dobrým prezidentom. Rovnako ako Matovič byť normálnym premiérom.

Načo sa teda tieto figúry zjavili na politickej scéne? Na to, aby dali ľuďom kladivom do čela, a tí sa už konečne prebrali, začali rozmýšľať a niečo robiť. Aby len nečakali, čo za nich druhí rozhodnú a nežili ako mátohy.

Dajme teda bodku za touto tragikomédiou, utrime si slzu a kvapku potu tohto trápneho trápenia. Urobme za ňou takú istú bodku, akú chcela urobiť za Slovákmi táto čierna vdova, keď nás chcela vyhubiť očkovacím jedom. Som o tom presvedčený, že ona si ho aplikovať nenechala. Ak sa chcete presvedčiť vy očkovaní, tak si porovnajte jej a váš rozbor krvi. Určite vám ho neodmietne poskytnúť táto „úprimná a citlivo vnímajúca osoba“.

Nie je to pre vás podstatné? Malo by byť.  Čo ak vás nabádala s falošným pátosom a vážnosťou na niečo, o čom vedela že je nebezpečné a sama to nechcela?

Očkovaní zomierali a zomierajú viac ako neočkovaní, sú chorľavejší a ľahšie podľahnú ďalšej prípadnej pliage, ktorú na nás chystajú, pretože ich imunitný systém je zaťažený bojom s obsahom predchádzajúcej vakcíny. Prečo píšem s obsahom? Lebo ani čert nevie, čo obsahovala.

Vakcína nezabraňovala prenosu vírusu!

Toto je veľmi podstatný fakt, lebo zabránenie prenosu z človeka na človeka, bol jedným z hlavných motívov a argumentov samotného očkovania. Na základe tejto informácie nebol umožnený neočkovaním ľudom voľný pohyb. Samotné deti bránili kontaktu vnúčat so starými rodičmi, ktorí aj pod týmto tlakom, pretože chceli vidieť svojich najbližších a nechceli byt osamotení, sa nechali zaočkovať. Týmto boli oklamaní a mnohí na to doplatili životom, pretože ich slabý organizmus, postihnutý viacerými ochoreniami, nezniesol nápor tejto gebuziny zvanej vakcína. Gebuziny, ktorú propagovali hlúpe gebule.

Prezidentka, ktorá chcela vyhubiť vlastný národ?