Zloženie spoločnosti. Očkovaní, neočkovaní a idioti

Rozumná dohoda očkovaných a neočkovaných.

Očkovaný človek je presvedčený, že ho vakcína chráni, vytvorila mu imunitu, a preto je kľudný a spokojný. Nemá žiaden dôvod na nervozitu a obavy. Ak by aj stretol chorého človeka, tak vie, že jeho organizmus nie je ohrozený. Jeho prirodzená inteligencia mu hovorí, že očkovanie bolo vyvinuté nato, aby ľudia nezomierali na choroby, voči ktorým sa dali zaočkovať.

Neočkovaný človek si vyhodnotil, že očkovanie nie je pre jeho organizmus dobré, prínosné a bezpečné. Je si vedomý, že na svete existujú miliardy rôznych vírusov, a okrem tých prospešných, sú aj škodlivé. Vie, že sa nemôže dať zaočkovať voči všetkým, a tak ako ho imunita ochránila voči miliarde vírusov doteraz, tak to bude aj naďalej.  Nechce si imunitu oslabovať očkovaním a vie, že prípadným prekonaním nejakej choroby si ju ešte posilní. Uvedomuje si, že existujú aj bezpečné očkovania proti chorobám a vírusom, ktoré sú jednoznačne identifikované, už nemutujú a vakcína  voči nim je dôkladne otestovaná.

Potom existuje medzi nami ešte tretia, už spomínaná skupina neprispôsobivých spoluobčanov. Neriadia sa vlastným rozumom, pretože žiaden nemajú. Ich názor nie je ničím podložený. Rozhodujú sa väčšinou na základe nejakej pseudo autority, ktorej slepo veria, jej názor berú za svoj vlastný a fanaticky ho obhajujú, aj keď mu vôbec nerozumejú.  

Ich hlavným spoločným znakom je to, že všetci ostatní by sa mali prispôsobiť im a iný názor nepripúšťajú.

                   Rozumní sa dohodnú a hlúpych nechajú tak.

Upozornenie. Označenie idiot, nie je vo význame nadávka ale jedná sa o diagnózu, pri ktorej človek nie je schopný triezvo, prakticky a objektívne uvažovať, správa sa ako sociopat s prvkami extrémneho egoizmu. Je pyšný, má o sebe mienku, že je nadčlovek a pri tom si nevie zaviazať šnúrku na topánkach.