Protesty zmeňme na “Spoluprácatesty”

Ak chcem zmenu, tak je dôležité navrhnúť riešenie a aktívne to riešenie zrealizovať. Každý osobne vie urobiť čin, akciu okamžite.

Zmenu nedosiahneme, ak budeme iba poukazovať nato, kto čo mal urobiť ale neurobil, kritizovať, nadávať, vyčítať, obviňovať. Ak je niekto v štátnej správe, platený z našich peňazí, tak musí preukazovať výsledky a musí byť braný na zodpovednosť. To určite.

Keď pracujete na mieste, kde sa cítite nedocenený, tak choďte tam, kde vás docenia. Človek pracujúci na úrade sa sťažuje, že má iba 660 EUR mesačne, ale množstvo ľudí chýba v iných odvetviach.

SKÚSME SA ASPOŇ SAMI NAŔMIŤ. TO JE ZÁKLAD. TVORME, PRODUKUJME, CHOVAJME, PESTUJME, ROZVÁŽAJME, PREDÁVAJME VLASTNÉ POTRAVINY. NAJLEPŠIE V NAŠICH PREDAJNIACH. NEBUĎME NA NIKOM ZÁVISLÍ.

Máme na to všetky predpoklady. Bohatú krajinu, prírodné zdroje, vodu, pôdu. Je množstvo ľudí, ktorí sú schopní vyprodukovať aj čokoľvek iné okrem potravín, čo sa dnes dováža. Vytvoriť niečo užitočné, čo má hodnotu a uživí ho. Neprekladajme papiere z jednej kopy na druhú.

VYTVÁRAJME KONKRÉTNE HODNOTY A NEPLAČME.