Čo sú zač a načo sú? A čo sme my?

Ľudia, ktorí vám 2 roky vymývali mozog koronou, úplne tí istí vám teraz budú píliť uši s niečím iným. Hocičím. Niečo si nájdu, aby mohli ľudí šikanovať. O korone už ani nepípnu. Vagóny klamstiev, špiny a teraz, keď sa vie že to bol z drvivej väčšiny podvod, je hrobové ticho. Spôsob liečenia zvláštnej, vyšľachtenej choroby a opatrenia exponenciálne znásobili jej dopad a farmaceutické jedy dorazili spoločnosť.  Denne sa prevalí hromada šokujúcich informácií. Viete o nich? Nie? Prečo? Vírus sa zrazu vyparil. Zostali len obrovské škody. Oni sú s tým úplne v pohode. Úloha splnená. Svedomie na bode mrazu.

 2 roky klamstiev, osočovania, nálepkovania, ponižovania a dehonestovania iných ľudí. Boli sme obmedzovaní, sekírovaní, ožobračovaní, terorizovaní, segregovaní. Poškodili zdravie všetkým, deťom zničili výučbu a vývoj, zamedzili pohybu, stretávaniu sa, seniorov nechali samých zomierať, pohreby bez účasti príbuzných, chorých nechali bez ošetrenia, operácií, liečenia. Z ľudí urobili pokusných králikov pre testovanie a aplikáciu farmaceutických jedov, čo malo a má za následok mnoho mŕtvych, postihnutých, neplodných, potratov, ochrnutých, s trvalým poškodením zdravia, poškodením a bolesťami orgánov a mnoho iného o čom ešte nevieme. Stálo nás to miliardy. Skúsme hádať. Prečo je všetko tak drahé? Jáj, ahá. Preto? Nielen preto. Vyhodené peniaze do kanála. Rapotali dookola to isté ako automat na propagandu. Umelá inteligencia, čiže žiadna. Nie len vláda, médiá ale aj trollovia z celého spektra spoločnosti. Prečo? Lebo peniaze, hlúposť, bezohľadnosť, egoizmus, zloba…

Teraz si našli iba inú palicu, aby ľudí mohli terorizovať. Táto bezcitná, hlúpa, nenásytná, parazitická svoloč ide tvrdiť, že háji niečie záujmy okrem svojich? Je tomu schopný ešte niekto uveriť? Je jedno či z hlúposti, lenivosti alebo ľahostajnosti. Ak áno, tak tomu už nieto pomoci.

Títo podvodníci sú užitoční hlupáci pre procesy na pozadí vedúce k likvidácií národa. Vojna, migrácia, choroby, hlad, chudoba, nepokoje… Oni sú z národa. Podľa ich pomeru ku svedomitým ľuďom, národ prežije alebo neprežije. 

ČO MY VLASTNE CHCEME? V ČO VERÍME? A PREČO NIČ NEROBÍME?