Falošní mierotvorcovia a vojnoví štváči

Plnenie Minských dohôd by znamenalo mier.

Prezidenti, premiéri, kancelári, politici, úradníci, členovia bezpečnostných a vojenských štruktúr, zástupcovia rôznych organizácií, novinári, aktivisti a všetci tí, ktorí teraz podporujete vojnu na Ukrajine a tvárite sa, že vám ide o mier, ale nikdy ste sa nezasadili za dodržiavanie Minských dohôd, nevynaložili ste úsilie na ich naplnenie, nekritizovali a neodsudzovali ich neplnenie a sabotovanie.

Bývalý prezident Ukrajiny Porošenko vyhlásil, že čas využil na vyzbrojovanie a prípravu armády a pani Merkelová s pánom Hollandom priznali, že Minské dohody nemal nikto v pláne plniť. Zákerný západ nikdy neplní dohody. Krúti sa ako had a čaká na vhodnú príležitosť, aby uštipol.

Viete čo je hlavnou príčinou tejto vojny? Nedodržanie dohody o nerozširovaní NATO, ktorá bola zárukou bezpečnosti pre všetkých. Prečo ju západ nedodržal? Odpoveď je jednoduchá, pretože plánoval túto vojnu s Ruskom. Ostatné omáčky si nechajte pre seba. Provokovali ste a hľadali zámienku, ktorou by ste tú špinavosť hodili na druhého. NATO, ako úbohí podvodníci z podchodu, šmejdi.

Čo ste robili, hovorili a písali vtedy, keď od roku 2014 zabíjali bezbranné civilné obyvateľstvo aj západom dodávanými zbraňami, napätie sa eskalovalo a vojna bola iba otázkou času? Čo ste spravili pre mier? Všetko sa dá spätne dohľadať.

NEROBILI STE NIČ PRE MIER A NEROBÍTE ANI TERAZ.

Viete čo ste? ÚBOŽIACI.