Štátny prevrat. Cui bono?

Je už nebezpečenstvo pre pána Fica zažehnané?

Veľmi dobre vieme, že pán Fico je motorom a kormidlom nášho štátu a aj to, ako niekomu kole oko naše súčasné smerovanie. Tí, ktorí majú so Slovenskom nekalé plány vedia, že jeho odstránením by dosiahli mnoho z toho, v čom im stojí v ceste.

Verím, že je v bezpečnostných zložkách štátu dostatok svedomitých ľudí, ktorí sú ostražití a dôslední. To, čo sa stalo, je dôsledok amaterizmu, nezodpovednosti, nedôslednosti, nepoctivosti a v neposlednom rade naivity.

Nie je vylúčené, že ak sa jednalo o organizovaný atentát, tak ten niekto by svoje diabolské dielo chcel dokončiť. Akýmikoľvek prostriedkami a spôsobmi.  A to by už bola úplná katastrofa.

Podľa kompetenčne nekompetentných, vyšetrovanie prebieha v plnom prúde.  Intuícia mi napovedá, že v objasnení dosiahneme také brilantné úspechy ako pri Kuciakovi alebo Lučanskom. Tak sa nechajme prekvapiť.

Spoločnosť Meta vraj poskytne údaje zo sociálnych sietí v zrýchlenom konaní. Rozmýšľam, ako sa mám k tomu vyjadriť, aby ma tí, čo majú len dve bunky v hlave a žerú seno, neoznačili za konšpirátora. Múdremu napovedz, hlúpeho nechaj tak.

Chcel by som sa touto cestou poďakovať lekárom a personálu banskobystrickej nemocnice, že sa o premiéra takto postarali. Prístroje a vybavenie nemocnice sú dôležité, ale najdôležitejšie je srdce a schopnosti. A to je práve to, čo pána Fica vytrhlo zubatej z pazúrov. Ak to zvládli doteraz, tak nie je dôvod pochybovať, že záchranu a vyliečenie dotiahnu dokonca.

Bdejte prosím.